Dresaj

Fie ca doriti sa va disciplinati catelul sau va pregatiti pentru participarea la un concurs, dresorii nostri va vor indruma pas cu pas.

PLANETA HAMHAM

Dresajul se realizeaza prin stimularea pozitiva, recompensarea reusitelor si gestionarea rabdatoare dar instruita a comportamentelor nedorite. De asemenea, stapanul va primi tot sprijinul necesar pentru a continua independent lucrul cu cainele.

Inainte de a incepe orice program de dresaj, se efectueaza inainte o evaluare, ce presupune testarea catelului in eventualitatea dresajului. Aceasta evaluare costa 100 RON si se desfasoara la sediul Planetei HamHam.

Pentru rezultate mai bune si un progres mai rapid, stapanul poate decide uneori cazarea cainelui in pethotel pe perioada cursului de dresaj. In aceste situatii, oferim reduceri speciale pentru serviciile de cazare si gradinita.img3_big

Dresaj la clasa

16 sedinte

Cea mai buna varianta pentru a dezvolta relatia om – caine este cea de dresaj la clasa. Asta inseamna ca stapanii, impreuna cu cainii lor, vor lucra alaturi de alte echipe intr-un mediu neutru. In felul acesta se va crea o noua relatie, bazata pe incredere si control.

Avantajul lucrului la clasa este ca vom avea parte de socializare, multe exercitii interactive si cel mai important, cainele va invata sa va asculte atunci cand exista alte distrageri. Pe langa exercitiile de disciplina, vom invata cum sa ne recompensam cainii folosindu-ne de resursele din mediul inconjurator, cum sa ne simtim bine atunci cand lucram cu cainii nostri si cum sa aplicam toate cele invatate la curs in viata de zi cu zi.

Cainii ce pot participa la clasa trebuie sa aiba peste 5 luni si sa nu aiba probleme grave de comportament (agresivitate, reactivitate, frica, etc.).

Cursul se va desfasura pe perioada a doua luni, adica 8 saptamani. Sedintele vor avea loc de doua ori pe saptamana (luni – miercuri sau marti – joi) de la ora 19:00. Durata unei sedinte este de 60 – 90 min. Inainte de a incepe cursul, este necesara o evaluare a catelului, ce se face pe baza de programare. Programarile se fac la numarul de telefon 0753 426 426, de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:00.

Evaluarea este gratuita.

1600 RON
img1_big

Sedinte private

12 sedinte

Pachet de 12 sedinte private, personalizate in functie de nevoile stapanului cat si de nevoile cainelui. In aceste sedinte se poate lucra de la predresaj la dresaj competitional sau reabilitare comportamentala. Fiecare sedinta va dura intre 30 si 60 de minute si va avea loc la Planeta HamHam.

1500 RON
3

Dresaj cu Pet Hotel

20 de sedinte
Pe perioada dresajului cainele poate ramane cazat in hotel. Acesta este un program intensiv de dresaj, in care dresorul lucreaza zilnic (luni – vineri) cu cainele, in decursul unei luni. La pretul programului de dresaj se adauga pretul cazarii pentru o luna de zile, care variaza in functie de tipul camerei alese. Pentru mai multe detalii puteti suna la receptie: 0753.426.426

 

2000 RON
img2_big

Sedinta individuala dresaj

1 sedinta

140 RON